Tizenkilencedik hét - szerda

Bár már leérettségiztünk, úgy gondoltuk, az egyetem előtt még van időnk gyereknek lenni egy kicsit. Szóval ma játszós napot rendeztünk.

Először az elménket tornáztattuk meg. Felállt a két sereg a 8x8-as csatamezőre és megkezdődött az ütközet. Nem volt puhatolózós első menet. Ezek a tábornokok már rég ismerik egymás trükkjeit. Hamar nagy tisztogatás ment végbe a pályán. Szinte végig folytatódott a nyílt sisakos küzdelem. Bár valamennyire Dóri seregei domináltak a meccs háromnegyedéig, végül egy ügyes/szerencsés húzással Gergő magához vette az irányítást és csapdába kényszerítette a világos királyt. Ezzel 3:4-re szépítette a Dóri elleni mérlegét.

Ügyességi játékkal folytatódott a móka. Lementünk a pincébe snookerezni. Ezt a játékot nagyon gyakran játsszuk egymás ellen. Ez a meccs is szoros volt egészen a végéig. Sokat hibáztunk mind a ketten, de végül az utolsó fekete golyóval Gergő nyert.

Este inkább csak néztük a sportolókat, hacsak nincs pop-corn evés nevű sportág. De itt is kialakult egy kis ellentét: Gergő nagy német drukker, míg Dóri a spanyolokat biztatta. A végeredményt azóta már az egész világ tudja.
Hát így telt el a játékos napunk...

2 megjegyzés:

  1. Mi még nem ismerjük egymást, de ami késik nem múlik. Mint egy frissen érettségizett unokaöccs büszke tantikája tudom milyen ez a nyár, úgyhogy csak előre az élvezetek szárnyán!
    Mint a német community Arnolfini-galaxisbeli nagykövete, ezúton is köszönöm Gergőnek a szurkolást meg a holnapi vuvuzelázást a harmadik helyért!

    VálaszTörlés
  2. Ezzel a patinás sereggel öröm lehetett harcba indulni!

    VálaszTörlés