Huszonhatodik hét - hétfő


[Egy belsőépítész otthona]


Prológ: Milyen a cipész Cipője? Milyen az építész Háza? Milyen a belsőépítész Otthona? Természetesen mindig változás alatt álló, soha nincs elég idő a tervek kimunkálására…

Előszoba
Az érkezés és az indulás helyszíne. Legfontosabb jellemzői: tágasság, tárolóképesség, funkcionalitás, de mindemellett az első vizuális impresszió a lakás egészéről! Jelen esetben ez a kép a minimál tolóajtós szekrény és a cimbalom véletlenszerű találkozásával teljes mértékben kimeríti az eklektika fogalmát, fölülír minden tervezői elképzelést. Mégis több örömmel tölt el a jelenlegi Kakofónia, mint eufóriával egy jövőbeli Eufónia.

7 megjegyzés:

  1. Izgalmas és különleges hétnek nézünk elébe. A jelek szerint töviről hegyire bejárhatjuk egy belsőépítész privát tereit, ahová jobbára csak a családtagok és a közeli barátok nyerhetnek betekintést. Én a keddre a konyhát tippelném; igaz, annyi előnyöm van, hogy volt szerencsém megfordulni már a házban...

    VálaszTörlés
  2. Állítólag Elton John is vett magának egy cimbalmot itt nálunk, mert annyira magával ragadta a hangszer. Ha nem tud játszani rajta, jó lesz belsőépítészeti gegnek.

    VálaszTörlés
  3. ..és látjátok, ott a polcon az Állati Állati Ábécé?!

    VálaszTörlés
  4. Zsuzsa, hogyan vetted le a messzelátót onnan az alsó polcról? Virtuálisan?

    VálaszTörlés
  5. A cimbalomban lakó kis manók segédkeztek.

    VálaszTörlés
  6. Úgy látom, a cimbalom nagyon üzemkész állapotban van, ki szokta megszólaltatni? Egyik kedvenc hangszerem, sajnos, nagyon kevesen fedezték felt. Fantasztikusan jó Vladimir Cosma filmzenéiben.

    VálaszTörlés