Huszonhatodik hét - szerda


[Egy belsőépítész otthona]

Étkező-hall
Az étkező a ház számtani, mértani, szellemi és lelki középpontja. Elhelyezkedéséből és méretéből adódóan inkább tekinthető egy klasszikus hallnak, amelyben a nagycsaládos ünnepeken kívül olyan profán dolgok is elvégezhetők, mint a napi fölkészülés a tanórákra (számtan). A spirituális középpont. Ha pedig Hall, hát legyen hal!

8 megjegyzés:

  1. Ebben a házban aztán rend van! És milyen szimpatikus ez az elektrografikus hal a falon! Csak nem Splitben sikerült kifogni, a régi halpiacon?

    VálaszTörlés
  2. Igen, de ezért a rendért igen sokat kell tenni!
    Először is megteremteni a feltételeit - a Marabu szőrmés tolóajtók mögött hatalmas méretű garderobe lakozik - aztán folyamatosan fönntartani a rendet és őrizni azt. A halak valóban a spliti halpiacon akadtak lencsevégre, nem annyira frissek, néhol zöldülnek már, ezért is a címe: Neonhalak.

    VálaszTörlés
  3. Piszok jó ez a hal, nem lehetne látni a párját is a másik falról?

    VálaszTörlés
  4. A dalmát sziklákon hosszúszőrű marabuk ugrándoznak és mángoldot legelésznek. Nem tudtad? Egyébként a hal jót tesz a fengshuinak, vagy fordítva.
    (Azért ez az állati vonal csak ott van mindenütt!)

    VálaszTörlés
  5. LL Pelo Marabu a hivatalos megnevezése és Sibu Design Gmbh terméke. Ez egy 1-2mm vastag dekorációs anyag, melyet a közbenső sávban a két fehér üveg felület között alkalmaztunk. A "szőrme" megnevezés talán túlzó, de mégis ilyesmi a tapintása.

    VálaszTörlés
  6. Igen, az előszobában például krokodil van...

    VálaszTörlés
  7. Ahogy az Állatiban, ebben a lakásban is megnyilvánul István számomra elképesztő stílusérzéke. Nagy adomány ez, el is fog miatta a sárga irigység, mert nekem ilyen soha nem lesz! :P De azért nagyon élvezem!

    VálaszTörlés